KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa IV - Trole

Godziny pracy grupy: 6.30 - 16.00

Nauczycielki

mgr Krystyna Milcarz
mgr Elżbieta Zaleta
mgr Ewelina Gorzewska (język angielski)

Pracę nauczycieli wspierają

Monika Bąk
Agnieszka Krystek

Zadania do wykonania w domu - czwarty tydzień

W tym tygodniu prosimy o wykonanie następujących zadań:1. Wykonaj zającową girlandęPotrzebne materiały: szablon zająca ( wycięty przez rodzica z tektury), papier kolorowy, sznurek lub wstążka, wata lub pompony do zrobienia ogonka.Wykonanie: Odrysowujemy (młodsze dzieci 3 lub więcej, starsze 6 lub więcej) króli...

Zadania do wykonania w domu - trzeci tydzień

W tym tygodniu prosimy o wykonanie następujących zadań:1. Naucz się piosenki: „Święta Wielkanocne z jajkiem i zającem”.https://youtu.be/0e4oZJubC_s2. „Jajeczka Wielkanocne”.Wykonaj wspólnie z rodzicami masę solną. Ulep z niej jajeczka wielkanocne, poczekaj aż wyschną i pomaluj farbami ...

Zadania do wykonania w domu - drugi tydzień

Zadania do samodzielnego wykonania w tygodniu 23-27.03.2020r.1.Drogi Rodzicu przeczytaj tekst ze swoim dzieckiem. Zadanie dla dziecka: podczas czytania naśladuj minki jajeczek. Wytnij swoje jajeczka z kartonu, narysuj na nich odpowiednie samogłoski z minkami (młodsze dzieci rysują tylko minkę), doklej z tyłu patyczek ...