KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa IV - Trole

Godziny pracy grupy: 6.30 - 16.00

Nauczycielki

mgr Krystyna Milcarz
mgr Elżbieta Zaleta
mgr Ewelina Gorzewska (język angielski)

Pracę nauczycieli wspierają

Monika Bąk
Agnieszka Krystek

Pracujemy w domu

Kilka zdjęć z realizacji zadań w domu....

Zadania do wykonania w domu - czternasty tydzień

W tym tygodniu zapraszamy do wykonania letnich zadań.1. "Letni pejzaż". Namaluj na kartonie farbami akwarelowymi „Letni pejzaż”. (Pejzaż – malarstwo krajobrazowe, czyli malarstwo przedstawiające krajobraz, widok natury). Gdy skończysz odstaw swoją pracę do wyschnięcia, a w tym czasie zrób ramk...

Zadania do wykonania w domu - tydzień trzynasty

W tym tygodniu wykonajcie następujące zadania:1. Rzut piłką do celuPotrzebujesz piłkę i duży pojemnik. Zacznij trafiać piłką do pojemnika z małej odległości i powoli ją zwiększaj. Wykonaj co najmniej 5 rzutów z każdej odległości. 2. Wykonaj „Czarodziejska rybkę” Potrzebujesz: karton, ołó...